ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ VIDEX

Η μητέρα εταιρεία δημιουργήθηκε το 1986 στην Ιταλία , η εταιρεία αναβαθμίζεται όλο και περισσότερο και έχει γίνει μια αγορά ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων εισόδου ήχου και βίντεο μαζί με συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Η Videx οφείλει την επιτυχία της στο συνεχές πρόγραμμα σχεδιασμού και ανάπτυξης, που της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες περιοχές ήχου και προϊόντα εισόδου πόρτας βίντεο. Μαζί με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση της , τα προϊόντα φέρουν την ετικέτα "Made in Italy", διασφαλίζοντας ότι η ποιότητα παραμένει ένα από τα υψηλότερα στον κλάδο. Η περιβαλλοντική πολιτική της Videx επανεξετάζεται συνεχώς.

Γ 'αυτό έχουν ολοκληρώσει την εγκατάσταση όχι ενός αλλά δύο φωτοβολταϊκών συστημάτων συγκομιδής ηλιακής ενέργειας στην οροφή του εργοστασίου της ικανή να παράγει 200kW και με αυτόν τον τρόπο γίνεται φιλικότερη προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία εξάγει σήμερα περίπου το 95% της παραγωγής της σε περισσότερο από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας λύσεις για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις μεγάλες εγκαταστάσεις, που κυμαίνονται από μία κατοικία ή ένα διαμέρισμα εώς και 1000 διαμερίσματα.

Τα προϊόντα της Videx αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από εμάς, Videx Hellas Electectronics δίνοντας τη δυνατότητα για εύρεση ανταλλακτικών μέχρι και 20 χρόνια μετά την εγκατάσταση.

Χρησιμοποιούνται μόνο συστατικά υψηλής ποιότητας στην κατασκευή των προϊόντων Videx. Τα μόνιτορ videx έχουν οθόνη TFT LCD 3,5 " , 4,3’’ή 7" με ανάλυση QVGA 320x240 ή ανάλυση 800x480, ενώ στις κάμερες χρησιμοποιείται η τελευταία τεχνολογία CCD με ανάλυση μεταξύ 380-420 γραμμών. Οι έγχρωμες κάμερες έχουν τώρα αυτόματο έλεγχο ημέρας / νύχτας με ενσωματωμένο υπέρυθρο φωτισμό, το οποίο προσφέρει την καλύτερη έγχρωμη εικόνα κανονικές συνθήκες φωτισμού, ενώ επανέρχονται στην ασπρόμαυρη εικόνα όταν βρίσκονται σε κακές συνθήκες φωτισμού. Οι κάμερες είναι επίσης διαθέσιμες τώρα με ευρυγώνιο φακό (170 μοίρες) όταν απαιτείται.

Εκτός από τις θυροτηλεοράσεις που περιγράφηκαν παραπάνω υπάρχει και η οικονομικότερη λύση , αυτή των θυροτηλεφώνων Τα θυροτηλέφωνα videx μπορούν να συνεργαστούν με την βοήθεια μεταλλακτών με δύο ή και περισσότερες εισόδους και πατώντας το κουμπί εισόδου να ανοίγει μόνο η συγκεκριμένη είσοδος που βρίσκεται ο επισκέπτης.

Οι παραπάνω ειδικές λειτουργίες και δυνατότητες, ανάλογα με την περίπτωση, προϋποθέτουν την ύπαρξη πρόσθετης καλωδίωσης, η οποία βρίσκεται σε σχέδια που παρέχονται από την εταιρεία στους εγκαταστάτες.

Για την περίπτωση που απαιτείται, σε επαγγελματικούς κυρίως χώρους, υπάρχουν ειδικές επιτραπέζιες βάσεις, καλαίσθητες και σταθερές, για επικοινωνία με την είσοδο ή για ενδοσυνεννόηση.

Εκτός από τα ανωτέρω μεμονωμένα θυροτηλέφωνα που αποτελούν μονάδες ολοκληρωμένων συστημάτων ενδοεπικοινωνίας σε πολυκατοικίες ή και σε επαγγελματικούς χώρους, υπάρχουν και μικρά συστήματα με θυροτηλέφωνα, τα minikit, που απευθύνονται σε περιορισμένες σε πλήθος κλήσεων (μπουτόν) εγκαταστάσεις, μέχρι τις 2 κλήσεις.

Αυτά χρησιμοποιούνται σε μονοκατοικίες ή διπλοκατοικίες ή και σε επαγγελματικούς χώρους, που δεν έχουν προοπτική να αυξηθούν οι κλήσεις στο μέλλον σε πάνω από δύο.

Διευκρινίζεται εδώ ότι μέχρι δύο είναι οι κλήσεις (τα μπουτόν ) στην εξώπορτα, οι συσκευές που διεγείρονται με κάθε κλήση ( κάθε μπουτόν ), μπορεί να είναι και περισσότερες από μία.

Τα minikit 1 ή 2 κλήσεων είναι αρκετά πιο οικονομικά από τα κανονικά συστήματα και είναι αντίστοιχα με τα videokit της θυροτηλεόρασης, κυκλοφορούν δε και συνεργάζονται με διαφορετικές μπουτονιέρες της VIDEX, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, συμπληρώστε στην ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ την περιγραφή το κτηρίου και τις απαιτήσεις σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προτείνοντας τις δυνατές εναλλακτικές λύσεις με τα συμβατά μοντέλα θυροτηλεφώνων τα κατάλληλα για την περίπτωση σας.