ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 3600 ΣΕΙΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ & ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Με βάση τη δημοφιλή σειρά 3000 θυροτηλεοράσεων, η 3600 θυροτηλεόραση είναι κομψή και στιβαρή, κατασκευασμένη σε λευκό πλαστικό ABS ανθεκτικό στην κρούση ενσωματώνοντας τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις τεχνικές εναλλαγές φωνής, αυτά τα μοντέλα επιτρέπουν στον χρήστη μεγαλύτερη επιλογή ρυθμίσεων και λειτουργειών σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά 3000.

Τα μοντέλα διατίθενται σε δύο γραμμές: το "Standard" και το "High End".

Η γραμμή "Standard" μοιράζεται πολλές λειτουργίες με τις έγχρωμες θυροτηλεοράσεις της σειράς 3000 που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά ή βελτιωμένη λειτουργικότητα, αλλά με το πλεονέκτημα της μείωσης των τιμών σύμφωνα με τη σειρά ασπρόμαυρων θυροτηλεοράσεων 3000.

Η γραμμή "High End" προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες με τη γραμμή "Standard" αλλά με την προσθήκη της λειτουργίας ελεύθερης ομιλίας hands-free (λειτουργία «simplex») και OSD (On Screen Display) η οποία προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευελιξία στο χρήστη μέσω πληροφοριών στην οθόνη, μενού προγραμματισμού και μενού ρύθμισης.

Οι θυροτηλεοράσεις της σειράς 3600 χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας οθόνη TFT LCD 3,5 ιντσών (συμπεριλαμβανομένου του OSD στο εύρος "High End") και 3 μεγάλα κουμπιά στο μπροστινό μέρος για τη διαχείριση της λειτουργίας του συστήματος, ανάλογα με το μοντέλο αυτά τα κουμπιά χρησιμοποιούνται επίσης για προγραμματισμό και ρυθμίσεις. Κάθε κουμπί έχει μια σχετική λυχνία LED (ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετες συνδέσεις).

Επίσης, το 3600 βιντεοφωνικό σύστημα συνδέεται με τοπική είσοδο κουδουνιού.

Οι επιλογές προγραμματισμού και προσαρμογής μπορούν να περιλαμβάνουν (ανάλογα με το μοντέλο): χρόνο ιδιωτικότητας, κλήση .μελωδία, αριθμό κουδουνισμάτων, ένταση ήχου κλήσης, ένταση ομιλίας, φωτεινότητα της εικόνας, αντίθεση και απόχρωση.

Όλα τα θυροτηλέφωνα της σειράς 3600 απαιτούν μια πλάκα σύνδεσης τοίχου Art. 5980 (πωλείται χωριστά).

Ιδανικό για εγκαταστάσεις πρώτης στερέωσης, η πλάκα τοίχου περιλαμβάνει όλους τους ακροδέκτες. Στη συνέχεια, το βιντεοδίκτυο απλά βιδώνει στην πλάκα και τα κλιπ στη θέση του.

Με εξαίρεση τα μοντέλα VX2300 και video kit, όλές οι θυροτηλεοράσεις της σειράς 3600 δέχονται τόσο σύνθετα σήματα βίντεο (ομοαξονικό καλώδιο) όσο και ισορροπημένο σήμα βίντεο (συνεστραμμένο ζεύγος 2 συρμάτων).