ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ | ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIDEX

Η εταιρεία VIDEX HELLAS ELECTRONICS με ιστορίαπάνω από 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του γνωστού ιταλικού εργοστασίου Videx, διανύει μία επιτυχημένη πορεία για δεκαετίες στην ελληνική αγορά θυροτηλεοράσεων.

Διαθέτει μία πληθώρα λύσεων για όλες τις ανάγκες των πελατών της όπως είναι τα συστήματα:

3 BUS 2 καλωδίων, χωρίς πολικότητα, για εύκολη αντικατάσταση σε παλαιές οικοδομές.
3 BUS 6 καλωδίων.
3 Συστήματα με καλωδίωση 4+1
3 IP σύστημα

Επίσης, η VIDEX υποστηρίζει και παλαιά συστήματα που απαιτούν 8+1 και ομοαμαξονικό καλώδιο.

Η VIDEX Ιταλίας είναι από τα ελάχιστα εργοστάσια, το οποίο συνεχίζει και παράγει παλαιά μοντέλα προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα service σε εγκαταστάσεις ακόμα και σε βάθος χρόνου 30 ετών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αναγκάζεται να προβεί σε αντικατάσταση ολόκληρου συστήματος μια πο λυκατοικία, όταν ένας ένοικος έχει το πρόβλημα.

Επιπλέον, η VIDEX διαθέτει συσκευές για όλες τις απαιτήσεις, σε άσπρο και μαύρο χρώμα με οθόνες 3.5, 4.3 και 7 ιντσών. Συσκευές με ακουστικό και χωρίς ακουστικό (hands free), ακόμα και συσκευές με οθόνη αφής (touch), οι οποίες χαρακτηρίζονται από full color active matrix LCD display .

Όλες οι συσκευές διαθέτουν λειτουργία σίγασης, ενώ ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί τη φωτεινότητα, την αντίθεση,τη μελωδία και την ένταση ήχου.

Επίσης διαθέτει μόνιτορ με δυνατότητα καταγραφής επισκεπτών (μνήμη) και δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας.

Ακόμα διαθέτει τις πιο οικονομικές λύσεις για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες με τα τελευταίας τεχνολογίας VIDEX VIDEOKIT, τα οποία επίσης υποστηρίζουν όλες τις παραπάνω οθόνες.

Σε ότι αφορά τις λύσεις σε θυροτηλεοράσεις 2 καλωδίων, διαθέσιμα από την εταιρία θα βρούμε τα module 4384X-1, 4384X-1/Α και 4384X-1/Μ από τη σειρά προϊόντων 4000.

Η σειρά 4000 αποτελείται από μια προηγμένη γκάμα module ήχου και βίντεο, που έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας το πιο πρόσφατο λογισμικό μοντελοποίησης 3D της εταιρίας. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και τοποθετούνται πολύ εύκολα.

Τα module βίντεο 4000 είναι εξοπλισμένα με έγχρωμη κάμερα CMOS (οριζόντια και κατακόρυφη ρύθμιση κλίσης 10°) και διαθέτουν 4 λευκές λυχνίες LED για φωτισμό.

Οι μονάδες κάμερας μπορούν να συνδυαστούν με τις μονάδες (module) ηχείων για να συνθέσουν ένα προηγμένο σύστημα εισόδου ήχου και βίντεο. Τα διαθέσιμα μοντέλα της σειράς είναι τα 4384-0, 4384-1 (1 πλήκτρο κλήσης) και 4384-2 (2 πλήκτρα κλήσης), ενώ θα συναντήσουμε και τα μοντέλα με proximity reader, 4384x-0, 4384x-1 (1 πλήκτρο κλήσης) και 4384x2 (2 πλήκτρα κλήσης). Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.