ΑΡΘΡΟ | ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIDEX

ΟΦΕΛΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τα οφέλη της θυροτηλεόρασης λειτουργούν καλύτερα για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν τον έλεγχο πρόσβασης, τις αναφορές εισβολέων, τις επικοινωνίες γραφείου και / ή να ελαχιστοποιήσουν το έγκλημα. Ενώ τα συστήματα ενδοσυνεννόησης ήχου μπορούν να κάνουν μια σταθερή δουλειά για την επικοινωνία με την πόρτα σας, ένα σύστημα θυροτηλεόρασης αυξάνει την ασφάλειά σας συνδυάζοντας τον ήχο με μια εικόνα βίντεο. Σε αυτό το άρθρο, θα επισημάνουμε τα οφέλη της θυροτηλεόρασης και γιατί η επιχείρησή σας πρέπει να το εφαρμόσει.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ενώ η πανδημία συνεχίζει να υπάρχει και επηρεάζει τη ζωή μας, η ελαχιστοποίηση των αλληλεπιδράσεων πρόσωπο με πρόσωπο είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας ασφαλείς από τη διάδοση. Ένα σύστημα θυροτηλεόρασης τοποθετημένο σε ένα ή περισσότερα σημεία εισόδου μπορεί να ρυθμίσει ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, μπορείτε να εφαρμόσετε ανταλλαγές χωρίς επαφή σε ισχύουσες περιπτώσεις και να αποτρέψετε τους υπαλλήλους σας από περιττές αλληλεπιδράσεις. Ανεξάρτητα από το εάν απλά λέτε σε έναν οδηγό παράδοσης να αφήσει κουτιά στην πόρτα, η εγκατάσταση θυροτηλεόρασης καθίσταται επιτακτική. Θα ελαχιστοποιήσετε τις αλληλεπιδράσεις σας και θα έχετε πρόσβαση σε άλλα μέρη της επιχείρησής σας από την άνεση του γραφείου σας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ

Η θυροτηλεόραση μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ανεπιθύμητους επισκέπτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ώρες. Φανταστείτε ένα σύστημα τόσο απλό όσο μια κάμερα κουδουνιού. Εάν κοιμάστε αργά το βράδυ, το σύστημα θα μπορούσε να σας ειδοποιήσει για οποιαδήποτε εξωτερική κίνηση και να σας επιτρέψει να το δείτε από την κινητή συσκευή σας. Ανεξάρτητα από την ώρα ή την τοποθεσία σας, θα μπορείτε να δείτε τυχόν εισβολείς στην επιχείρησή σας. Αυτό σημαίνει ότι θα παρατηρήσετε τυχόν μη εργαζόμενο ή μη εξουσιοδοτημένο άτομο να κινείται γύρω από το σύστημα θυροτηλεόρασή σας. Εάν συνδυαστεί με άλλες ενσωματώσεις ασφαλείας, αυτό το σύστημα θα αποδειχθεί επωφελές με διάφορους τρόπους.

Ενώ η αναφορά εισβολέων μπορεί να γίνει με ένα μόνο σύστημα θυροτηλεόρασης, είναι απολύτως ζωτικής σημασίας να συνδυάσετε αυτήν την ενσωμάτωση με άλλα μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσετε την προστασία σας. Αυτό περιλαμβάνει άλλα μέτρα ασφαλείας, όπως έλεγχο πρόσβασης, κάμερες παρακολούθησης, σύστημα αντικλεπτικής προστασίας κ.λπ.

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Στα γραφεία πολλαπλών τμημάτων, ένα σύστημα θυροτηλεόρασης με ενδοεπικοινωνία μεταξύ κάθε εισόδου τμήματος μπορεί να ρυθμίσει την εισερχόμενη / εξερχόμενη κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, θα συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε με το ίδιο μικρό πλήθος με το οποίο αλληλεπιδράτε κάθε μέρα. Ένα σύστημα θυροτηλεόρασης μπορεί να λειτουργήσει ως γρήγορο σημείο ελέγχου για όποιον θέλει να εισέλθει σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Τα συστήματα θυροτηλεόρασης μπορούν να τοποθετηθούν σε μεμονωμένα γραφεία εάν είναι επιθυμητό και να ενισχύσουν την επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης θέλει να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο στο κτίριο, στις εγκαταστάσεις ή στους υπαλλήλους του. Μετά από έρευνές οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ανέφεραν ότι είχαν πρόσβαση σε συστήματα θυροτηλεοράσεων ,έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ελαχιστοποίηση της εγκληματικής δραστηριότητας. Συνδυάζοντας ένα σύστημα θυροτηλεόρασης με συστήματα ανίχνευσης κίνησης και με άλλες ενσωματώσεις ασφαλείας, θα έχετε άφθονη ηρεμία και θα γνωρίζετε ότι η επιχείρησή σας παρακολουθείται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο με τη δυνατότητα να αφιερώσετε τις προσπάθειές σας στην βασική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.